Algemene ledenvergadering 18 oktober

De samenwerking met DiHaZ, de vereniging Diëtisten Hardenberg en Zwolle is bijna rond. Tijdens de online sessie van 4 oktober hebben we de vormgeving van de nieuwe organisatie gepresenteerd. Dit heeft geresulteerd in de het bijgaande voorstel. De animatie uit de bijlage vind je hier. Hartelijk dank voor jullie belangstelling en opbouwende kritiek! Wij willen graag de volgende stappen maken; namelijk het uitwerken én vastleggen bij de notaris. Op dat moment is de samenwerking een feit.. tenminste, als jij dat ook wil!

Jouw stem doet er dus toe! Je bent van harte welkom op onze ALV van woensdag 18 oktober in het Mercure Hotel in Zwolle. Let op, het programma waarvoor je ook online kan deelnemen, is anders dan je van onze gewend bent.

Op de drempel van dit besluit komen de leden van DiHaZ en Fynon in een plenaire zitting bijeen. In gezamenlijkheid krijg je alle ins-and-outs over de samenwerking te horen. Cees Jan de Boer, onze jurist en adviseur is hierbij aanwezig. Zie het ook als een uitgelezen moment om elkaar te ontmoeten. Na de plenaire zitting is er soep met een broodje, waarna de beide groepen uit elkaar gaan voor het vervolg van de ALV. Tijdens onze eigen ALV gaat jouw stem de doorslag geven!

Naast bovenstaande, gaan tal van zaken de revue passeren. Twee nieuwe gezichten willen zich graag aan jullie voorstellen:

Gabriëlle Koster

Op de eerste plaats Gabriëlle Koster, onze nieuwe traject coördinator. Gabriëlle gaat Fynon versterken bij de uitvoering en coördinatie van de zorgtrajecten. ‘Na de laatste algemene ledenvergadering van Fynon raakte ik aan de praat met Sylvia en spraken wij dynamisch over de mogelijkheden van ons mooie vak. Er gebeurt veel in de zorg en ik vind het leuk om hier actief en enthousiast mee bezig te zijn.’ Meer weten over Gabriëlle? Klik hier!

Frederik Jaspers Faijer

We zijn erg blij met de kandidatuur van Frederik Jaspers Faijer, praktijkhouder van De Haere als 5e bestuurder bij Fynon. We kennen Frederik als een ervaren en krachtig bestuurder in de Vechtdalregio. Initiator en kartrekker bij het opzetten van de vitaliteitsteams in de regio Hardenberg. Frederik wil zich graag inzetten voor de regionale uitdagingen waar wij als beroepsgroep voor staan. Meer weten over Frederik? Klik hier!

We zien je graag!

Wij hopen je te begroeten op deze inspirerende avond waar jouw inbreng voor de zorggroep van de toekomst, van groot belang is!

Meld je aan!

 

 • Datum: Woensdag 18 oktober
 • Tijd: Inloop 16:00 uur
 • Locatie: Mercure Hotel Zwolle
 • Adres: Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle
 • Online: Online via Teams aansluiten kan ook. Bij jouw aanmelding horen we graag of je daar gebruik van wilt maken. Op de dag van de ALV krijg je van ons een linkje toegestuurd!
 • I.v.m de catering horen we graag vóór maandag 16 oktober of je de soep en het broodje mee eet.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 16:00 uur: Inloop
 • 16:30 uur: Plenaire zitting Fynon en DiHaz, presentatie samenwerkingsorganisatie
 • 17:30 uur: Pauze met soep en een broodje
 • 18:30 uur: Start ALV
 • 20:30 uur: Afsluiting met een drankje
Wat we die avond gaan bespreken tijdens de ALV:
 1. Welkom en opening
 2. Formaliseren van de samenwerkingsorganisatie met DiHaZ
 3. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van Fynon d.d. 25 april 2023 (Bekijk ze hier).
 4. Actuele zaken werkgroepen en netwerken onder Fynon (zie opsomming hieronder)
 5. Speerpunten meerjarenplan 2024 – 2026
 6. Begroting 2024
 7. Even voorstellen: Gabriëlle Koster, traject coördinator
 8. Benoeming Frederik Jaspers Faijer tot bestuurslid
 9. Rondvraag
 10. Afsluiting

Actuele zaken werkgroepen en netwerken: 

 • GLI: Vitaliteitsteams in het Vechtdal blijven leren en ontwikkelen. En ja, er is nog veel meer mogelijk!
 • COPD/HNZ: Safe The Date voor een interessante netwerkavond op 23 november. Een nieuwe werkgroep met plannen voor het komende jaar.
 • Artrose: Het Stepped care programma artrose is gebaseerd op passende zorg waar domein overstijgende afspraken gemaakt worden. Wat is de stand van zaken? Hugo Ouwendijk Regio beleidsadviseur Noord Oost Nederland en Marja Mulder Bestuurslid BeweegZorg Noord en Voorzitter van Roepnn komen vertellen.
 • Geriatrie netwerk: Regiobeelden van de ouderenzorg