Soorten lidmaatschappen

Fynon kent twee soorten lidmaatschappen. Het basislidmaatschap en een basislidmaatschap plus één of meerdere specialisaties.

Basislid

Als basislid kunt u kennismaken met de zorgtrajecten waarin fysiotherapiepraktijken van Fynon zijn opgenomen. U kunt de bijbehorende documenten zoals zorgplannen, protocollen en handleidingen inzien en op die manier kennis vergaren en kijken of aansluiting mogelijk is.

Tot het lidmaatschap behoort:

  • Deelname aan de coöperatie van fysiotherapeuten in uw regio;
  • Toegang tot de online kennisbank. U kunt de documenten inzien behorend bij de zorgtrajecten zoals COPD, DM, CVRM en Atrose, waaronder zorgplannen, protocollen en handleidingen;
  • Gebruik maken van het ledenvoordeel met o.a. kortingen bij diverse aangesloten partijen;
  • Kennismaken met de zorgtrajecten en kijken of aansluiting mogelijk is.

Basislid + specialisatie

Als lid van een specialisatie wordt u opgenomen in het zorgtraject behorend bij uw specialisatie. Dit houdt in dat uw praktijk wordt opgenomen als voorkeurszorgverlener. Daarbij raakt u volledig bekend met de zorgtrajecten, door actief deel te nemen aan een kennisnetwerk met bijeenkomsten, scholingen, refereeravonden en in de meeste gevallen een werkgroep. De vindbaarheid van uw praktijk wordt vergroot bij verwijzers en patiënten, waardoor u profiteert van een grotere patiëntentoestroom.

U profiteert van de voordelen van het basislidmaatschap, plus:

  • Uw praktijk wordt opgenomen als voorkeurszorgverlener in het zorgtraject van uw specialisatie;
  • U krijgt een vermelding op de website van Fynon, inclusief plek op de kaart, contactgegevens en link naar uw website;
  • U krijgt toegang tot netwerkbijeenkomsten en scholingen;
  • U deelt kennis met collega-fysiotherapeuten, bijvoorbeeld tijdens netwerkbijeenkomsten, brainstormavonden en de algemene ledenvergadering;
  • Toegang tot netwerkbijeenkomsten met bijbehorende accreditatie zonder extra kosten;
  • Voorrang op regionaal georganiseerde opleidingen. Deze opleidingen zitten vaak snel vol. Fynon reserveert speciaal voor haar leden deelnameplekken voor deze opleidingen.

Voor alle leden

Voor alle lidmaatschappen geldt tevens een ledenvoordeel met kortingen bij aangesloten partijen, toegang tot de Fynon ledenvergadering inclusief stemrecht en u kunt gebruik maken van divers promotiemateriaal waarmee u laat zien waarde te hechten aan samenwerking in de zorg.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij zorggroep Fynon? Vul onderstaande velden in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u mailen naar info@fynon.nl.