Gastheer ALV 2017: PLUZ+ Hoogeveen

PLUZ+ nodigt Fynon en haar leden uit om 12 april 2017 de ALV te houden in hun locatie in Hoogeveen, met de volgende tekst:

 

Beste Carla en leden van Fynon,

We kijken uit naar de PLUZ+ kantoor2daagse en het gastheerschap voor de voorjaarsvergadering van Fynon.

Ik heb een kantoorruimte beschikbaar voor plm. 15 personen. Als het aantal groter wordt, wat de verwachting is volgens mij, dan stel ik voor om de ontvangstruimte te gebruiken (zie foto onderaan de pagina). In overige foto’s tref je de uitnodiging aan voor de leden van de PLUZ+ kantoor2daagse op 11 & 12 april a.s.

 

Uitgangspunten samenwerking PLUZ+/Fynon Zorggroep:

 Naast de voordelen voor de Fynon leden bij aankoop van kantoorinrichting, projectinrichting, kantoorartikelen en maatwerk, heeft de samenwerking ook een gemeenschappelijk doel.

Het gebruikmaken van de diensten van bedrijfsfysiotherapeuten en arbeidstherapeuten bij inrichtingsvoorstellen is een welkome aanvulling. Wij willen deze service preventief aanbieden. Te denken valt aan werkplekonderzoek en het inventariseren van klachten, die op de werkplek ervaren wordt.

Momenteel wordt er (te weinig) instructie gegeven bij aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe Bureaustoelen. Dit zou in overleg met een Fynon lid kunnen worden gerealiseerd.

Het adviseren van ergonomische accessoires bij de werkplek kunnen hier ook onderdeel van zijn.

De zit/sta werkplek komt meer en meer in opmars. Deze wijze van werken moet ook sterk aanbevolen worden. Graag zouden wij i.s.m. Fynon leden dit aspect gezamenlijk bij onze klantrelaties onder de aandacht brengen.

Fynon Zorggroep…een Pluz+ voor elk bedrijf

 Ik zie de uitnodiging voor deelname aan de werkgroep met belangstelling tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Eric Oosterhof,

Directeur

 

PLUZ+ kantoor en inrichting

A.G. Bellstraat 19

7903 AD Hoogeveen

t: 0528 234 381

m: +31 6 5041 4199

e: e.oosterhof@pluz.info

www.pluz.info

 

Ontvangstruimte PLUZ+

PLUZ+ open dagen