Artrose (Artrose Netwerk Zwolle)

Artrose:

Artrose is een aandoening waarbij pijnklachten kunnen overheersen en conditieverlies kan optreden. Daardoor worden bewegen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten bemoeilijkt. Hierbij valt te denken aan wandelen, fietsen, sporten, traplopen en soms zelfs dagelijkse verzorging. Een fysiotherapeut met kennis van Artrose is specifiek in staat om de juiste begeleiding te bieden.

 

Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij de zorggroep Fynon, voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Fysiotherapeuten bij de zorggroep Fynon werken volgens update richtlijnen, zijn specifiek geschoold op het gebied van Atrose en hebben voldoende ruimte en middelen in de praktijk om de behandeling uit te voeren. Daarnaast maken fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het Fynon onderdeel uit van een artrosenetwerk, waardoor er goede communicatie plaatsvindt tussen de fysiotherapeut en fysiotherapeuten en specialisten in het ziekenhuis.

 

Fynon kent in de regio´s verschillende fysiotherapie praktijk die hierin gespecialiseerd zijn. Kijk bij het ledenoverzicht waar een praktijk, die aangesloten is bij Fynon, zich bevindt.