Samenwerking ZorgDomein en FYNON

Samenwerking ZorgDomein en FYNON

Fynon en ZorgDomein zijn een samenwerking met elkaar aangegaan!

ZorgDomein is het grootste digitale en onafhankelijke zorgplatform van Nederland dat zorgverleners onderling met elkaar verbindt en vraag en aanbod samenbrengt. Ruim 91% van alle huisartsen is aangesloten op ZorgDomein en zij gebruiken ZorgDomein voor het verwijzen naar vervolgzorg.

Uiteraard biedt de samenwerking ook een financieel voordeel voor leden van Fynon die zich willen aanmelden op ZorgDomein: gedurende de gehele contractperiode een permanente ledenkorting van 7,5% op de nu geldende tarieven. Tot 1 juli is er ook nog een speciale ledenactie: Leden die zich vóór 1 juli 2023 aanmelden op ZorgDomein betalen de eerste 2 maanden geen abonnementskosten én geen eenmalige registratiekosten van € 30. Aanmelden kost je slechts 3 minuten.

Wil je meer hierover weten? Kijk dan snel op de speciale ledenvoordeelpagina van ZorgDomein.

LEDENVOORDEELPAGINA

Gratis webinar voor paramedici op 16 mei

Werk je nog niet met ZorgDomein maar ben je benieuwd wat de voordelen en mogelijkheden van ZorgDomein zijn voor jouw praktijk? Wil je weten hoe jouw specialistische aanbod zichtbaar wordt bij verwijzers, hoe je je administratieve last kunt verminderen, hoe je jouw patiënt beter kunt informeren en wat bijvoorbeeld de voordelen zijn van een koppeling met jouw informatiesysteem? Meld je dan aan voor het gratis ZorgDomein webinar op dinsdag 16 mei a.s. In 45 minuten wordt uitgelegd hoe ZorgDomein jouw praktijk helpt ontzorgen!

INFORMATIE EN AANMELDEN